Om oss - Sapori d'Italia

VELKOMMEN TIL

______________________________________________________________________________

Sapori

d'Italia
MATKURSET FOR DEG SOM ELSKER ITALIENK MAT
flag
Logo sapori ditalia
Gå til innhold

HISTORIEN STARTET PÅ KJØKKENET TIL BESTEMOR

SILVIA OG LUIGI


Allerede i tenårene bestemte Luigi seg for å gå i farens fotspor. Som sønn av en profesjonell kokk var matprat og utforsking av råvarer og nye retter en del av hverdagen.

Alt begynte egentlig på kjøkkenet til sin kjære bestemor i Piemonte. De skulle lage lasagne sammen. Luigis favorittrett. Det var dette øyeblikket som tente Luigis lidenskap og kjærlighet for matlaging og italiensk matkultur.

Lidenskapen førte han videre til et koselig trattoria i Torino, og siden da, har han utviklet seg på kjente italienske restauranter side om side med Michelin stjernekokker.

Selv om det er Luigi som har kontroll på kokeplatene, er det hans kone Silvia som har kontroll på organisering og koordinering. Sammen danner de et perfekt par, hvor Luigi med sitt rolige og fattede vesen trives best foran komfyren. Silvia derimot, med sine røtter fra Sicilia og Napoli, elsker å kommunisere og fremme, på en lidenskapelig måte, Italias fantastiske retter, mathistorie og matkultur.

Nå lever Sivia og Luigi i Norge, og gjennom samarbeidet med Språkskolen Parla Italiano setter de til disposisjon sin erfaring og lidenskap for en av verdens mest kjente å kjære kjøkken.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan få til sammen, gleder vi oss til å høre fra deg.

Send oss en forespørsel    

   

Personal chef
SE HVA DE SKRIVER OM OSS

Silvia og Luigi legger sin ære i å levere et produkt som de kan være stolte av. Med lidenskap for mat og mange års erfaring er det en selvfølge for dem at alle våre kursdeltakere skal sitte igjen med en opplevelse av en perfekt kveld, fantastisk mat, og ikke minst at også de kan mestre det italienske kjøkken. Med disse forutsetningene er det ikke rart de får mange gode tilbakemeldinger.

Vi har tatt med noen.

Dine personlige kokker
1.

"Mille grazie for a delicious meal made by Luigi and Silvia, phenomenal to have a chef in the kitchen."

Bitte Henning
2.

Delicious food by the wonderful Silvia and Luigi! I highly recommend them to those who want to taste mouthwatering food and experience great, friendly and professional service.

Chrysa Gkizari
3.

Thank you for a wonderful meal, perfectly paired with wines! Beautiful tastes artfully presented by Silvia and Luigi! We are still smiling!
It was a joy to have the two of them in my kitchen, they are very organized and work silently. Everything was clean and stoved away by the end of the meal. I highly recommend Silvi e Luigi to anyone who want a privat dinner party in their home without cooking and cleaning everything yourself!
I hope to do this again soon!

Liv Breines

Ingen kommentarer
Bli selv en stjernekokk for en kveld
Bli selv en stjernekokk for en kveld
Bli selv en stjernekokk for en kveld
Bli selv en stjernekokk for en kveld
Bli selv en stjernekokk for en kveld
Bli selv en stjernekokk for en kveld
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


© 2016 Utviklet av   SISTEMA
ADDRESSE:

Grønligata 8
3683 Notodden
Norway

Italiensk matkurs


drives av
Språkskolen Parla Italiano
______
Bestilling +47 986 17 919
E-post adresse: info@sapori.no
Italiensk matkurs
Italiensk matkurs
Italiensk matkurs
Italiensk matkurs
Tilbake til innholdet